Cursus Tekenen & Schilderen

In deze speelse en ontspannende cursus van 8 bijeenkomsten (middagen) van elk 2.5 uur, ligt de focus op het losmaken en oefenen van je aangeboren creativiteit. Dat gebeurt aan de hand van een rijke diversiteit aan creatieve oefeningen.

Er is in de cursus veel aandacht voor het opdoen van ervaring met allerlei verschillende materialen en technieken: papier, karton, canvas (doek), potlood, bamboe-pen , aquarelverf, acrylverf (géén olieverf), inkt, (acryl)stift, bister, oliepastel, gemengde techniek, etc. Er wordt uitsluitend met professioneel materiaal gewerkt. Ook is er aandacht voor een goede voorbereiding, ontspanning en het doorzien van en omgaan met beperkende gedachten. Hoewel de nadruk ligt op het aanboren van creativiteit en het opdoen van creatieve ervaringen, zijn de bijeenkomsten zo voorbereid dat het mogelijk is per bijeenkomst ook tot concrete resultaten te komen.

Doordat de cursus een langere periode beslaat (in de maanden september t/m december en maart t/m juni is er elke maand 1 bijeenkomst), krijgen de aangeboden informatie en ervaringen tussen de bijeenkomsten door de tijd om te bezinken. Je krijgt tips over te gebruiken materialen om ook thuis tussendoor te oefenen en te ervaren, welke materialen/technieken je het meest bevallen.

De middagen worden in onderling overleg gepland en vinden plaats in een kleine groep van maximaal 4 deelnemers. De kosten bedragen 320 euro per cursus van 8 middagen, inclusief alle cursusmaterialen. Je kunt, mits er plaats is, in september of in maart met de cursus starten. Je hoeft niets mee te nemen of voor te bereiden.

Voorkennis of ervaring is niet nodig. Voor meer inlichtingen kun je per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen.


Klik op de afbeelding om de flyer te bekijken.

Impressie

Klik op de afbeelding voor een impressie van de cursus